O BISTRUCKU
Naše vize je nabízet prvotřídní burgery z kvalitních surovin, domácí křupavé hranolky a taktéž domácí vyladěné omáčky a dipy.
Jednoduché, ale kvalitní FOODTRUCKOVÉ jídlo v prostředí moderního BISTRA.
Prostě BISTRUCK!
JÁCHYM PAVELEK kuchař a milovník dobrého jídla, vína a piva, s pracovními zkušenostmi z Itálie, Irska a z pražské restaurace Divinis Zdeňka Pohlreicha. Naposledy otevíral a vedl jako šéfkuchař vyhlášenou restauraci Bernie‘s v Ostravě, kde byl jeho zástupcem MARTIN BOTOŠ - mistr grilu se zkušenostmi z Rakouska a nadšenec do mexické a španělské kuchyně, který svými nevšedními kombinacemi surovin a chutí posouvá naše burgery na vyšší level.
Slovo dalo slovo a koncem roku 2018 vznikl Bistruck. Netradiční bistro s originálním interiérem od studia FRIS ARCHITEKTI, zaměřené primárně na kvalitní burgery a domácí hranolky z čerstvých surovin.
NAŠI DODAVATELÉ
Základem všeho jsou pro nás kvalitní suroviny.
MASO / ŘEZNICTVÍ KLOUDA
Na burgery používáme pouze vyzrálé maso z českých a moravských farem od řezníka Martina Kloudy.
HRANOLKY / ČESKÁ REPUBLIKA
Hranolky smažíme z brambor od našeho malého dodavatele. Brambory jsou vypěstovány v České republice a vždy klademe důraz na výběr jejich správné odrůdy.
PIVO / ALBRECHTICKÝ PIVOVAR
K burgerům čepujeme pivo z lokálního Albrechtického pivovaru, včetně sezónních speciálů.
LIMONÁDY / ON LEMON
Nabízíme kompletní sortiment přírodních limonád ON LEMON z Katowic.